-->
Артлайф Карта сайта RSS-экспорт УкрЗападИнформ
 
вход

Агенция Fitch потвърди "частично неизпълнение" Украйна

16:19
17.10
агенция Fitch Ratings обявени на 6 октомври & LAQUO; частично неизпълнение & RAQUO; Украйна. Причината за това е обявяването премине Киев плащането на еврооблигации на стойност 500 милиона долара. Съобщените от <един HREF = "http://www.radiosvoboda.org/content/news/27292353.html" отн= "Nofollow" целеви = "_ празно"> "Radio Liberty" .

През август, Украйна подписаха споразумение за преструктуриране на дълг в размер на 18 милиарда долара, за да комисиите международните кредитори. Една малка група от частните кредитори не са съгласни със споразумението, и спазването на изискванията на тази група стана основата за решението на рейтинговата агенция Fitch Ratings.

Други рейтингАгенция д & LAQUO; Big Three & RAQUO; & Ndash; Standard & усилвател; Бедните през септември обявиха фалит на Украйна, тъй като Киев споразумение с кредиторите предвижда намаляване с 20% на главницата.

Заедно с обявяването на понижаване агенция Fitch Ratings съобщи, че очаква бързо решение & rsquo; ите Задълженияuperechlyvyh проблеми с кредитори, така че скоро може да повиши кредитния рейтинг на Украйна.

Анализаторите смятат, че обявяването на частично неизпълнение на Украйна не е повлияло значително на икономиката си. Достъп до външни заеми на финансовите пазари в Киев беше почти невъзможно, а последното преразглеждане на рейтинга, но правителството на Украйна продължавасътрудничество с МВФ в рамките на Европейския фонд за рибарство. Украйна също така предоставя пряка помощ на Съединените щати, Канада и други западни страни.


Следующая новость: В Чернигов област пожарна безопасност
Предыдущая новость: В Тернопол изход отворен шампионат град в бокса в памет на войниците от полка Азовско Dryomin Andrew и Николас Birch
Текущий рейтинг: 3
1 2 3 4 5
Просмотров: 603

Сегодня читают

21:49 05.11 Какой мобильник лучше?
21:47 05.11 Энергосберегающие технологии: светодиодные светильники
10:50 16.05 PR - реклама в социальном медиа
21:45 05.11 Сьемная квартира - идеальное жилье в чужем городе
12:56 06.06 Тротуарная плитка

Комментарии

Количество комментариев: 1
Typography74Etems 14.07.21
Добрый день, хотел бы вам предложить создать для вашего сайта от 250 персональных самоклеющих визиток с QR кодом, это очень удобно продвигать бизнес в вашем городе, я подробно расскажу об этом.

Я разработчик крупных маркетплейсов и CRM систем, в голову пришла идея предлагать свои услуги по печати визиток с QR кодом, идея которая хорошо работает в моём городе (Москве), мне удалось привлечь за прошлый месяц 56 тысяч поситителей на сайт, это самый крутой способ привлечения клиентов в вашем городе, и мение затратный чем контекстная реклама, колосальная экономия ваших денег.

Как это работает:

- Допустим вы заказали, и у вас есть на руках самоклеющие визитки с QR кодом, вы в любом людном месте клеите на ( столб , остановку, лавочку, не важно ), человек достаёт смартфон сканирует этот код и автоматически попадает на ваш сайт, круто не правда ли?
вам ничего не нужно делать, а стоимость за 150 визиток будет всего 2500 руб + доставка в ваш город.

преимущества:

- Плюс такого подхода это то что за день одну визитку могут увидеть тысячи человек, а может и десятки, а это значит вы наростите быстрее клиентов.

Мы можем изготовить любые визитки на ваш вкус (заднее стекло авто, стикеры, наклейки, визитки в виде карточки, и самоклеющие 10x10)


Если вам интересно предложение:

- почта: custom_qr_ads@mail.ru
- телеграм: @custom_qr_ads

Буду рад сотрудничеству, помогу развить ваш бизнес.


Добавить комментарий
Псевдо:
Введите текст комментария:

Введите защитный код
Реклама



Все права защищены. Владельцами материалов, размещенных на сайте есть их авторы. При публикации материалов с сайта, открытая для поисковых систем гиперссылка на УкрЗападИнформ или на источник, указанный в материале, обязательна. Если автор не согласен с размещением материала на УкрЗападИнформ, при первом же сообщении администрации сайта по адресу sanyokartlife@gmail.com, материал будет удален. Редакция не всегда разделяет точку авторов материалов, размещенных на ресурсе.
© 2013 УкрЗападИнформ