-->
Артлайф Карта сайта RSS-экспорт УкрЗападИнформ
 
вход

Чернівецькі правоохоронці розшукали малолітніх втікачів з оздоровчого закладу



18:39
07.08
Троє маленьких вихованців Хотинської спеціалізованої школи-інтернату втекли з дитячого санаторію, де вони знаходились на профілактичному оздоровленні.

До правоохоронців звернулась виконуючий обов’язки головного лікаря обласного дитячого протитуберкульозного санаторію, що розташований у Садгірському районі міста Чернівці та повідомила, що із закладу зникли троє дітей – близнюки 11 років та їх 8-річний товариш.

На пошуки маленьких втікачів був задіяний весь особовий склад Садгірського райвідділу міліції. Орієнтовані були співробітники патрульної служби міста Чернівці, Державтоінспекції та всі наряди прилеглих районних відділів міліції. У результаті оперативного здійснення пошукових заходів та завдяки злагодженим діям правоохоронців невдовзі дітлахів знайшли в обласному центрі на березі річки Прут.

Хлопців доставили у райвідділ до спеціалізованої «Зеленої кімнати», де співробітники кримінальної міліції у справах дітей нагодували їх та провели з ними профілактичну роботу.

На даний час діти знаходяться у притулку для дітей чернівецької міської ради до встановлення всіх обставин та причин втечі.

У зв’язку з непоодинокими випадками втечі дітей з даного закладу правоохоронцями вирішується питання щодо направлення до відповідних місцевих органів влади клопотання про усунення причин та умов, які сприяють таким випадкам.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області


Следующая новость: В Волынской области сотрудники Ягодинской таможни Миндоходив пресекли попытку незаконного перемещения брендовых вещей
Предыдущая новость: Чернігівщина: обережно - вибухонебезпечні предмети!
Текущий рейтинг: 3
1 2 3 4 5
Просмотров: 1285

Сегодня читают

21:49 05.11 Какой мобильник лучше?
21:47 05.11 Энергосберегающие технологии: светодиодные светильники
10:50 16.05 PR - реклама в социальном медиа
21:45 05.11 Сьемная квартира - идеальное жилье в чужем городе
12:56 06.06 Тротуарная плитка

Комментарии

Количество комментариев: 0

Добавить комментарий
Псевдо:
Введите текст комментария:

Введите защитный код
Реклама



Все права защищены. Владельцами материалов, размещенных на сайте есть их авторы. При публикации материалов с сайта, открытая для поисковых систем гиперссылка на УкрЗападИнформ или на источник, указанный в материале, обязательна. Если автор не согласен с размещением материала на УкрЗападИнформ, при первом же сообщении администрации сайта по адресу sanyokartlife@gmail.com, материал будет удален. Редакция не всегда разделяет точку авторов материалов, размещенных на ресурсе.
© 2013 УкрЗападИнформ